KANTTI® JOURNEY

Hyvinvoinnilla työelämään valmennus

Kantti® Journey syntyi Lounais-Suomen Aluehallintoviraston Projekti Kantille myöntämän hankeavustuksen myötä. Hankkeen tehtävänä oli alueellisen ja paikallisen nuorisotyön kehittäminen. Projekti Kanttia on tiimimme lisäksi ollut kehittämässä yli 80 opiskelijaa sekä useita yhteistyötahoja opetus-, nuoriso-, riippuvuus- ja mielenterveystyön saralta. 

Kantti®-tuotannon työtehtävät on suunniteltu ammatillisen koulutuksen tutkinnon osien mukaan sopimaan erityisesti IT-, media-, musiikkiteknologia-, – ja liiketoiminta-aloille. StuDiscon työympäristö on kehitetty erityisen- ja tehostetun tuen opiskelijoille sekä koulupudokkuus- ja syrjäytymisriskissä oleville nuorille. Kantti® Journeyn tavoitteena on edistää osallisuutta, työelämäntaitoja ja hyvinvointia.

Kantti®-tuotanto luo toimintaympäristön missä keskustellaan päihteistä, riippuvuuksista sekä mielensairauksista ilman syyllistämistä ja häpeää sillä suunnittelupöydän äärellä osallistujat selvittävät, pohtivat ja oppivat teemaan liittyviä asioita sekä miettivät kuinka opettaa muita teemasta.

Valmennusjakson kesto: 6 viikkoa

Alkuhaastattelu 1h | yksilöohjaus

Talent- ja Life Journey valmennus 6-10 h | ryhmäohjaus

1on1 valmennus 1-4 h | yksilöohjaus

Loppuhaastattelu 1h | yksilöohjaus

Lisäksi itsenäistä työskentelyä Work Coachin tuella Kantti-peli tuotannossa. 

Valmennuksen sisältö räätälöidään, tuotantoon osallistamisen tuntimäärä henkilökohtaistetaan ja osallistujan tavoitteet asetetaan alkuhaastattelussa. Loppuhaastattelussa arvioidaan tavoitteisiin pääsy ja suunnitellaan yhdessä seuraavat stepit kohti työelämää.

KANTTI® JOURNEY JAKSOON SISÄLTYVÄT VALMENNUKSET

TALENT JOURNEY – OPINTO, TYÖ JA YRITTÄJYYS 
Sisältää työelämäntaitoja tukevaa valmennusta, kuten suoritetun tutkinnon merkitys työhaku prosessissa, sosiaaliset taidot, verkostoituminen ja yrittäjyyteen liittyvät perustiedot. Tavoitteena on tuoda esille vuorovaikutustaitojen ja verkostojen merkitys, sekä auttaa ymmärtämään yrittäjyyttä ja yritysten toimintaa.  

LIFE JOURNEY –  ELÄMÄNHALLINTA 
Valmennusohjelma jonka tarkoitus on tukea itsetunnon, itsetuntemuksen ja resilienssin kehittymistä ja tunnistamista. Tavoitteena on opettaa kuinka työhyvinvointi on osa elämänhallintaa. 

TALENT JOURNEY

Work Coachit tukevat läsnäolevalla työnohjauksella sekä Talent Journey valmennuksilla ammattitaidon kehittymistä.

#Kantti – Game Design
#Kantti – Opetussisältö
#Kantti – Lore
#Kantti – Koodi
#Kantti – Art
#Kantti – Markkinointi ja Viestintä

LIFE JOURNEY

Base Manager tukee arjen haasteissa sekä toteuttaa Life Journey valmennukset.

#Päihteet ja Politiikka 
#Päihteet ja Historia 
#Riippuvuus
#Arki ja Jaksaminen 
#Sosiaaliset taidot ja Tiimityöskentely 
#Työhyvinvointi

COACHES

Venla Elovaara | Base Manager

Parturi-kampaajan urasta Yhteisöpedagogiksi ja opetuspelin  suunnittelijaksi, jonka innovatiivinen ajattelu sekä erikoistuminen kehittää ehkäisevää päihde- ja mielenterveystyötä.

Tommi Heikkinen | Lore Master

Sivuaineenaan folkloristiikkaa lukenut tietojenkäsittelytieteilijä, jonka pelisuunnittelun luovuus ja käsikirjoittamistaidot on luonut Kantti-maailman.

Santeri Loitomaa | IT-Wizard

Tietojenkäsittelytieteiden opiskelija, jonka Startup-yrittäjyys vei mennessään. Nyt täysipäiväinen ohjelmoija, jonka käsialaa Kantti-koodi on.

Rodrigo Quintana | Rune Master

Baskimaan vahvistus ja grafiikan luomisen ammattilainen, jonka visuaaliset taidot taikoo Kantti-hahmot ja Teiran kaupungin henkiin.