OPETUSPELIT

Opetusteknologiamme tavoitteena on vähentää päihteiden haitta- ja ongelmakäyttöä, antamalla tietoa, faktoja ja tarinoita elämästä, jossa erilaiset riippuvuudet ovat arkipäivää.
Tarkoituksena on antaa paremmat valmiudet tehdä terveellisiä päätöksiä omaan hyvinvointiinsa liittyen, sekä rohkaista avun hakuun jo varhaisessa vaiheessa.
Edistämme osallisuutta ja hyvinvointia osallistamalla nuoria Kantti-pelin kehittämiseen,
jossa he oppivat tärkeitä taitoja ohjelmistotuotannosta ja osallistuvat samalla aktiivisesti päihdekasvatukseen.
Edistämme nuorten vaikutusmahdollisuuksia tukemalla heidän kasvuaan ja itsenäistymistään, opettaen samalla tärkeitä taitoja nykyajan työelämään yhteisöllisessä ja kansainvälisessä ympäristössä.

Kantti® opetuspeli on kokoelma tarinoita, joihin on upotettu opetussisältöä. Nämä tarinat yhdistyvät ja verkostoituvat toisiinsa ja niistä muodostuu isompi saaga, jonka suuntaa pelaaja ohjaa. 

Tarinan lisäksi opetuspeli sisältää minipelejä interaktiivisuuden lisäämiseksi ja opetustehtäviä tiedon sisäistämiseksi.

– Peli on päihdeopetukseen tarkoitettu Visual Novel, jossa on myös mysteeri ja 3D toiminta elementtejä
– Peli on suunniteltu koulu ja yksityiskäyttöön
– Pelin aihealueet ovat oppiainerajat ylittäviä ja aiheita on helppo laajentaa
– Peli tulee Androidille, iOS:lle ja PC:lle

TIETOA PELISTÄ

OPETUKSELLISUUS

Pelin tarinat on rakennettu erilaisten aihealueiden ympärille, ja kukin tarinan luku keskittyy tiettyyn osaan aihealuetta. Opetussisältö on upotettu osaksi pelin juonta, jolloin pelaaja oppii faktoja samalla kun pelaa. Oppimista tarkastetaan jokaisen luvun jälkeen oppimistehtävillä, joiden aikana pelaaja voi tarvittaessa hakea lisätietoa liitteenä olevasta tietopankista. Tietopankkiin ja tehtäviin pääsee myös käsiksi erikseen.

TARINALLISUUS

Pelin sisältö on jaettu useampiin pienempiin tarinoihin joita pelaaja voi seurata monelta eri kantilta. Nämä tarinat sitoutuvat yhteen ja antavat vihjeitä, joiden avulla pelin isomman tarinakokonaisuuden pystyy hahmottamaan. Pelin tarjoamat valinnat antavat pelaajan tutkia erilaisia tarinamahdollisuuksia  ja perehtyä kunkin hahmon omaan tarinaan haluamallaan tavalla.

Valinnat ohjaavat pelaajan kohti monia eri loppuja, joiden väliltä he saavat valita miten muuttavat koko pelin maailmaa.

INTERAKTIIVISUUS

Tarinoiden lisäksi peli sisältää useita toiminnallisempia kohtia, kuten minipelejä, joilla vaikutetaan tarinan kulkuun ja joista metsästetään salaisuuksia. Lisäksi pelissä on hubi-alue, 3D maailma jossa pelaaja voi seikkailla, jutella muille hahmoille, etsiä piilotettuja salaisuuksia ja tehdä monenlaisia sivutehtäviä.

Interaktiivisuus helpottaa oppilaiden keskittymistä varsinkin koulukäytössä ja sillä saa peliin lisättyä mielenkiintoa palkintojen ja salaisuuksien metsästyksen avulla.

KANTTI MUSIIKKI

Let’s Play! ”Noniin Sari! Me pystytään tähän, näytetään niille mistä meidät on tehty!”

Lonely Guilt ”Uskoksä et se antaa mulle anteeksi? Mitä jos… se ei pysty?”

Hall Of Silent Echoes ”Kauan sitten tämä paikka oli täynnä elämää. Mitä tapahtui?”